Dans dig fri og lækker

Mandag kl. 17.00 - Begynder

Dans dig fri og lækker er en time med små nemme koreografier, basistrin og holdnings teknik. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser i sneaks.

Latin

Tirsdag kl. 18.00 - Alle

Latin er lækkerhed og sydens rytmer. Der arbejdes med små koreografier & teknikken i dansene. En time med skøn dans samt fokus på holdning og bevægelser. Du får brug for både høje hæle og sneakers – naturligvis frivilligt. Trinnene sammensættes til små rutiner indenfor deres genre og vi kommer bl.a omkring stilarter som salsa, bachacha, Kizomba og rumba. Dansen foregår uden partner og er baseret på solo latindans.

Holdet er for alle uanset niveau.

Booster

Onsdag kl. 17.00 - Alle

Booster er dance-fitness 3 i 1 3 i 1 træning med toning, interval og styrke. Fokus på den rette anatomiske træning med fuldt udbytte for kroppen. En time med høj intensitet. Der trænes med håndvægte og elastik. Alle kan være med og vi sikre at man kan følge sit eget niveau.

Er du ny i træning, anbefaler vi at du starter med 0,5 liters vandflasker, hvor du kan justere vægten ud fra, hvor meget vand du fylder i dem. Vi træner i sneaks

Showhold

Tirsdag kl. 19 - Øvet

Vi tager en tur i danseland, hvor vi hylder, nyder og dyrker kvinden. Her arbejder du med at bære dig selv og din krop med stil og værdighed – også når du indtager et rum i høje hæle – og du lærer at udtrykke både din feminine power og ynde. Vi skal lege med bevægelse af kroppen i trygge omgivelser. Humoristiske rutiner med et strejf af Burlesque, hotte og lækre koreograferede bevægelser. Vi leger med de svære hip hop rutiner, hvor udtryk og power er stort fokus.Holdet er et øvet hold og man forventes at øve hjemme på koreografierne.

All Woman / Fræk & fit

Mandag kl. 18.00 - Begynder

Timen for dig, der gerne vil lære at bevæge dig som kvinde og nyde dansen. En time hvor vi får bragt teknikkerne og styrken ind i dansen. Vi varmer op med at styrke core og ben, samt fokuserer på holdning. Vi vil indimellem bruge en stol og en bodybar.

Der vil blive arbejdet med koreografi og udtryk i dansen. Du vælger selv om du vil danse i sneaks elller på hæle.

Hip Hop

Torsdag kl. 19 - Alle

Hip Hop, er en time med små koreografier, basistrin og teknik. Højt energi niveau og masser af attitude. Koreografierne bygges op hen over timen og "leges" ind i kroppen. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Hip hop er ikke kun for de unge - i Beyou har vi de sejeste kvinder der danser Hip Hop på både begynder og øvet niveau. På dette hold fokuserer vi på at lære stilarten fra bunden og udvikle den sammen. Vi danser i sneaks.

Fri & lækker M/ All Woman

Tirsdag kl.17 - Let øvet

Dans dig fri og lækker er en time med små koreografier, basistrin og holdnings teknik. Der bliver nørdet i udtryk og kropsbevidsthed. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Feminine bevægelser og lækre trin vil være en god del af timen. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser Sneaks og hæle (hvis man har mod på det)

Fri og lækker

Torsdag kl. 17 - begynder

Dans dig fri og lækker er en time med små nemme koreografier, basistrin og holdnings teknik. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser i sneaks.

Fri og Lækker

Torsdag kl. 18 - Let øvet

Dans dig fri og lækker er en time med små koreografier, basistrin og holdnings teknik.Vi nørder i udtryk og kropsbevidsthed. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser i sneaks og hæle (hvis man har mod på det)