Intruktører

Rikke Bruun-Mortensen

Rikke Bruun-Mortensen, der er indehaver og chef for Dance Action gennem mere end 20 år, har 30 års undervisningserfaring med sig og – herigennem en masse viden og erfaring, som selvfølgelig tages med i undervisningen. Rikke underviser i al slags dans herunder, jazz, hiphop, house, børnedans, step, burlesque og showdance. Desuden har hun hjemmesiden ”Rikke Bruun” hvor du kan få et indblik i den energibombe Rikke er. Du kan også få et indblik i alt hvad Rikke kan tilbyde, heriblandt: danseterapi, coaching, kreativ sparring, planlægning af show og events, personlig udvikling og teambuilding. Desuden har hun udviklet konceptet ”kvinde, elsk dig selv” som er et workshop koncept der hjælper kvinder med, at give efter i deres femininitet, deres indre glød og give dem selv lov til at give slip. Rikke hjælper kvinder gennem dansen, til at mærke hvor lækre de er. Det handler om girlpower, hvor du går fra timen med en ny selvtillid.

Gitte Foldager

Gitte har en baggrund inden for danseteater; både som udøvende kunstner og som instruktør og koreograf. Hun har mere end 20 års erfaring som underviser og har gennem årene beskæftiget sig med mange forskellige stilarter, herunder; Contemporary, Mordern Jazz, Afrikansk dans, Fitness Dans, Musicals, m.m. Gitte er nærværende og ”grounded” og det er først og fremmest glæden ved dans og bevægelse, der driver værket og ikke mindst den bonus, det giver i energi og velvære."

Tina Kjellerup

Tinas store passion er DANS, og har danset siden hun var 2 år og var i hendes helt unge år en del af en showdansetrup, som tog rundt i landet med forskellige danse- og modeshows. Hun har undervist i dans de sidste 18 år, showdance, pardans og de seneste 10 år er både motionsdans som Zumba, Crossdance og fitness dance kommet med på repertoiret. Hun er blevet til den træner, hun er i dag vha. princippet learning by doing. Hun har arbejdet hårdt for at udvide hendes horisont, senest latin og standard, ved Mads Vad samt latin ved Morten Kjeldgaard som begge er kendt for vild med dans. Hun deltager derforuden selv i undervisning, bl.a. latin/standard par dans, jazz og burlesque. Hun håber på at bringe glæden og passionen frem igennem dansen i hendes undervisning.

Mette Kristensen

Jeg hedder Mette, har danset i over 30 år, de fleste af dem i Dansestudiet Dance Action, hvor jeg også har undervist i over 20 år. Har danset forskellige stilarter og kan lidt af hvert. Jeg har mest af alt danset show/street/jazz. Når jeg underviser blander jeg lidt af hvert afhængig af målgruppen, men jeg garanterer smil, god stemning og sved på panden. Vi ses til en fed time sammen.