Instruktører

Rikke Bruun-Mortensen

Rikke Bruun-Mortensen, der er indehaver og chef for Dance Action og BeYou gennem mere end 20 år, har 30 års undervisningserfaring med sig og – herigennem en masse viden og erfaring, som selvfølgelig tages med i undervisningen. Rikke underviser i al slags dans herunder, jazz, hiphop, house, børnedans, step, burlesque og showdance. Rikke har i 2020 udviklet Booster konceptet, der er en 3i1 træning. Toning, styrke og intervaltræning. En fantastisk grundtræning der giver kroppen styrke til at udvikle dansen yderligere. Desuden har hun hjemmesiden ”Rikke Bruun” hvor du kan få et indblik i den energibombe Rikke er. Du kan også få et indblik i alt hvad Rikke kan tilbyde, heriblandt: danseterapi, coaching, kreativ sparring, planlægning af show og events, personlig udvikling og teambuilding. Desuden har hun udviklet konceptet ”kvinde, elsk dig selv” som er et workshop koncept der hjælper kvinder med, at give efter i deres femininitet, deres indre glød og give dem selv lov til at give slip. Rikke hjælper kvinder gennem dansen, til at mærke hvor lækre de er. Det handler om girlpower, hvor du går fra timen med en ny selvtillid.

Matilde Norup Iversen

Matilde er ballet pige. Hun har danset i 13 år på danseskole. På højskole hvor hun fokuserede på ballet og modern Jazz var hun også i NY og modtage undervisning. Matilde er garant for ynde og hun underviser i Ballet/Barre og Girly/All Woman i Beyou.

Lone Broberg

Lone dansede standard/latin og Jazzballet i 10 år som barn og ung. Senere tog hun Zumba op - da det var på sit højeste, og instruerede heri i nogle år. Lone har desuden taget kurset som Booster instruktør. Hun brænder for energien i Booster og nyder især latin og den glade energiske dans. Hun instruerer i Dans dig fri og lækker og Booster i Beyou.

Trine Noer Lundum

Trine har danset i Dance Action i godt og vel 20 år. Trine er ægte Hip Hopper og lever sig helt ind i beat og groove. Hun har dog også danset både Modern Jazz, Ballet og girly. 3 år som hjælpetræner og 5 år som instruktør i Dance Action er det blevet til og nu underviser hun i Beyou i Hip Hop.