Dans dig fri og lækker

Mandag kl. 17.00 - For alle

Dans dig fri og lækker er en time med små nemme koreografier, basistrin og holdnings teknik. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser i sneaks.

Latin

Tirsdag kl. 18.00 - For alle

Latin er lækkerhed og sydens rytmer. Der arbejdes med små koreografier & teknikken i dansene. En time med skøn dans samt fokus på holdning og bevægelser. Du får brug for både høje hæle og sneakers – naturligvis frivilligt. Trinnene sammensættes til små rutiner indenfor deres genre og vi kommer bl.a omkring stilarter som salsa, bachacha, Kizomba og rumba. Dansen foregår uden partner og er baseret på solo latindans.

Holdet er for alle uanset niveau.

Øvet hold - blandede stilarter

Tirsdag kl. 19 - Øvet

Vi tager en tur i danseland, hvor vi hylder, nyder og dyrker kvinden. Her arbejder du med at bære dig selv og din krop med stil og værdighed – også når du indtager et rum i høje hæle – og du lærer at udtrykke både din feminine power og ynde. Vi skal lege med bevægelse af kroppen i trygge omgivelser. Humoristiske rutiner med et strejf af Burlesque, hotte og lækre koreograferede bevægelser. Vi leger med de svære hip hop rutiner, hvor udtryk og power er stort fokus.Holdet er et øvet hold og man forventes at øve hjemme på koreografierne.

All Woman / Fræk & fit

Mandag kl. 18.00 - For alle

Timen for dig, der gerne vil lære at bevæge dig som kvinde og nyde dansen. En time hvor vi får bragt teknikkerne og styrken ind i dansen. Vi varmer op med at styrke core og ben, samt fokuserer på holdning. Vi vil indimellem bruge en stol og en bodybar.

Der vil blive arbejdet med koreografi og udtryk i dansen. Du vælger selv om du vil danse i sneaks elller på hæle.

Funk and Fun

Torsdag kl. 18 - For alle

Dette er en time med små koreografier, basistrin og teknik. Lækre funky moves. Højt energi niveau og masser af attitude. Koreografierne bygges op hen over timen og "leges" ind i kroppen. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. På dette hold fokuserer vi på at lære stilarten fra bunden og udvikle den sammen. Vi danser i sneaks.

Step & Dance/ Booster

Tirsdag kl.17 - For alle

Step & Dance er en halv timen hvor vi kobler dansen, de lækre trin med stepbænken. Små koreografier, basistrin og styrke i musklerne. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser Sneaks

OG en halv times Booster er dance-fitness 3 i 1 3 i 1 træning med toning, interval og styrke. Fokus på den rette anatomiske træning med fuldt udbytte for kroppen. En time med høj intensitet. Der trænes med håndvægte og elastik. Alle kan være med og vi sikre at man kan følge sit eget niveau.

Er du ny i træning, anbefaler vi at du starter med lette håndvægte.Vi træner i sneaks

Fri og lækker

Torsdag kl. 17 - for alle

Dans dig fri og lækker er en time med små nemme koreografier, basistrin og holdnings teknik. Et mix af og inspiration fra flere stilarter. Højt energi niveau og ren danseglæde. Du danser dig igennem timen, alt imens de forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier. Timen er for alle, som kan lide at danse – uanset niveau. Vi danser i sneaks.

Barre træning/ jazz

torsdag kl. 19 - For alle

Denne træningsform er fantastisk til at ramme alle de indre muskelgrupper, core, ryg, inderlår etc.

Den fokuserer på styrke, balance og toning.

Træningen vil hjælpe dig til at ”bære” dig selv smukkere og mere selvsikkert.

Timen er styrke- og ikke cardio-baseret, men vi garanterer at du går svedig fra timen. 

Vi køre opvarming og styrke i en halv time og skifter til...

Jazz er for dig der elsker at danse og bevæge kroppen. Mærke dig selv i dansen. Det er et hold, hvor vi arbejder med teknikker, koreografi og musik indlevelse.

Moderne dans handler om kropskontrol og flow i bevægelsen. Timen vil give den enkelte mulighed for at fortolke på egen måde i dansen. Timen er for alle.