Priser for dans i Beyou

Pris for dans på abonnement 325,- pr. måned.

Pris for klippekort 499,- pr. 10 gange.

OBS: Klippekortet er personligt, gyldigt i 1 år fra oprettelse, og refunderes ikke. Klip kan ikke overflyttes fra til andre brugere.


Indmelding

Links til indmelding kan findes på forsiden. Klik på knappen : "Tilmeld"


Betaling for Abonnement 325,00 kr. / Mdr

Betaling foregår via Betalings Service (tilmelding på forsiden).

Medlemskabet er momsfrit. Medlemskontingentet forudbetales, og ved for sen betaling påtager vi os retten til at udsende et rykkerbrev, pålagt 100 kr. i gebyr. Ved fortsat manglede betaling vil medlemskabet blive lukket og det fulde tilgodehavende opkræves, inklusive opsigelsesperioden.

Opsigelsesvarsel: løbende måned plus 30 dage. – Dit abonnement kan kun opsiges via din profil i bookingsystemet - ikke via mail og beskeder.


Betaling for Klippekort 499,00 kr. / 10 klip

Betaling foregår via bank overførsel. Du modtager efter at have bestilt klippekort en mail der foreskriver reg.+kontonr. samt pris.

VÆR OPMÆRKSOM på at det kan tage 2 arbejdsdage fra betalingen, til klippene er tilgængelige. Der kan ikke bookes hold indtil da. (tilmelding på forsiden).


Ændring mellem medlemskaber

Når du har tilmeldt dig som prøvetime medlem kan du ved at logge ind på hjemmesiden og klikke på konto - selv ændre dit medlemsskab til abonnement/klippekort. Vær opmærksom på betalingsbetingelser og booking tilgængelighed ovenfor.

Har du haft et klippekort men ønsker at ændre det til et abonnement så skriver du til hm@dagelykke.dk - oplys dit fulde navn og ønsket om ændring.


Gebyrer


Refusion

Påbegyndt abonnement, køb af klippekort og billetter til events, refunderes IKKE.

Der betales indmeldelses gebyr ved opstart og genopstart af abonnement og køb af første klippekort.


Abonnementer kan ikke sættes i bero.


Betalings betingelser - Abonnement

Så længe medlemskabet eksisterer uopsagt, vil der ske automatisk opkrævning via Betalinsservice, hvor BeYou Consult, vil stå som opkræver

Når tilmeldingen er blevet bekræftet, kan den købte service tages i brug, og ydelsen anses derfor som leveret.


Regler for booking:

Der kan kun afmeldes/bookes indtil to timer før holdstart

Hav respekt for hinanden og book jer kun til de timer I ved I kan komme til. Sørg for at afmelde i GOD tid så andre kan få plads på holdene.


Regler for booking af aktiviteter jvnf. aktivitetskalender på Faceboork:

Der er bindende tilmelding. Er man nødt til at afmelde senere end 14 dage før eventet opkræves 50 % af deltagelses beløbet.


PRAKTIKKEN

For Abonnementsmedlemmer er der en lukket facebookgruppe som man kan ansøge om medlemsskab til når ens abonnement er oprettet.

"BeYou abonnementsmedlemmer" - heri deler vi al info omkring workshops og øvrige tiltag i studiet. Enkelte øvevideoer er også at finde her ligesom vi inviterer til arrangementer her.

I Holbergsgade bruger vi Fysio Fitness' omklædning og man tager selv en lille hængelås med så man kan låse skabet.


OBS. For abonnementsmedlemmer eksisterer der en Facebookgruppe : https://www.facebook.com/groups/679821222830775 (BeYou abonnementsmedlemmer) - Når jeres registrering og betaling er gået igennem bedes I ansøge denne gruppe om medlemsskab for at få al info omkring workshops og andre spændende tiltag i Beyou.Persondataloven

Som elev hos BeYou registrerer vi følgende personoplysninger: navn, adresse, e-mail, telefonnummer.

Oplysningerne anvendes udelukkende til opkrævning af kontingent samt holdlister. Vi bruger ikke dine personoplysninger til markedsføring og videregiver dem ikke til andre.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelse, skal du rette henvendelse til Rikke.bruun.mortensen@gmail.com. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.


Kontaktoplysninger

Det er medlemmets eget ansvar at holde BeYou opdatere med følgende:

Holbergsgade 13, 9000 - Aalborg


Ved henvendelse omkring betaling, ind- og udmeldelse, eller køb af klippekort og abonnement: Rikke.bruun.mortensen@gmail.com

Ved spørgsmål til hold, mulighed opstart eller arrangementer i BeYou: rikke.bruun.mortensen@gmail.com